m e m o r y
about stuffs links home twitter


Tuesday, 24 January 2012 | 02:52 | 2 comments

korang nampak hape tu? pengawas sekolah kan? sape pengawas sekolah kat sini? sila angkat bulu ketiak.. 
Oh si Cikaro sungguh panjang ye bulu ketiak awk.. sila cabutt ! bukan cukur.. sekian..*mende la ni woiiii !

Sesungguhnya..liana mmg ANTI-PENGAWAS SEKOLAH *dulu..umpama. kerana bulu sehelai rosak bulu sekarpet.. mende la bulu-bulu ni woi! .. asyik mnyebut bulu.. ham-ham-hampehhh btoy
kan anak buah kampung dah terikut.. carik-carik bulu ketiak.. akhirnya tumbuh dipusat ==".. pepatah baru LIANA mmg merosakkan bahasa negara.. walaweehhh

duluuu.. duluuuu la kan.. alahh.. duluuuu.. liana memang tak seBULU *bulu lagi ==" ngn manusia yang memegang jawatan pengawas.. tak kira,ketua pengawas ke,penolong pengawas ke dan konco-konconya.. di sekolah *taon lepas

Pengawas sekolah liana suka merosakkan mood liana pepagi yang bersinar.. berbulu jee hati ni kan *bulu lagi* tengok minah kaler biru ni.. haishhh..liana gelar depa warga "Celcom Blues Clues"
sbb baju depa kaler biru macam alien planet Pluto *mcm penah tengok!*

Ni situasi yang paling sadis gila bagi budak-budak sekolah liana ,,

terkoyak.. so letak pin
 pengawas : bukak keronsang tu.. (rampas)
biler dah dirampas.. ~_~

tudung herot ! blajar tak senang.. bayangkan la korg pakai tdung tak pakai keronsang =="
memang la bestt kan angin masukk sayu je.. hak puihhh
kalau buley simpul tdung tu mcm mak cik bedah takpe gak.. ni nak buat ape pon tak ley !
bile jadi cam tu tetibe timbul dalam hati bahawa liana ni dah macam minah somalia sesat ..buat muka seposen jalan satu sekolah dengan tudung senget! fakyu-fakyuuu prefecttt .. damn-damn..
dalam hati menyumpah ranah baju pengawas yang bertulis " Prefect is Perfect
macam haremmmm !


nota-minta-kaki : ary tuh liana nmpak senior fom 2 liana berkepit ngan pakwe.. berbulu mata liana tengok ! harapkan bulu panjang sejengkal,panjang lagi bulu dikaki.. huhhh *peribahasa ape ni woii*
#pa bole buad, liana pon dh jdik PENGAWAS cam dpa tuh