m e m o r y
about stuffs links home twitter


All About Me
Wednesday, 18 January 2012 | 00:46 | 1 comments

Name : Nurrul Liana Binti Mohd Azmi
Age : 14 years old 
Stay : 
Kepala Batas, Pulau Pinang 
Loves : 
Kpops, Korean Dramas, Friends, Drawing, Blogging, Money$
Hates : Copycats, Trickster, Selfish, Lack Of Money$
Facts : Talkative, Insane , Mature minded *LOL


 Membebel 


Haiii...*sambil buat muka seposen* dkat bawah ni liana nk ambil kesempatan untuk membebel kat korg!! *haha padam muka*

BLOG

start blogging sejak tahun lepas . first mmg liana tak tahu pon binatang ape yang di panggil blog ni ?! then , bila liana tengok magazine ternampak la artikel pasal blog! mmg tertarik gila..so mula la kerjaya liana sebagai blogger.

liana guna template washed denim tau! bnyak manusia-manusia yang liana kenali cakap yang liana ni guna blogskin..sedih tahap gaban gila! penat jea liana edit . btw , semua benda dalam blog ni ialah hasil titik peluh dari ketiak liana .   

OTHERS

others?? maksudnya lain-lain like sidebar title, header, navbar, signature and icon shoutbox semua tu liana buat sndiri..liana just boring duduk rumah so liana buat lha semua benda alah ni~ *haha keja skola ada xnak buat bergelut nak buat benda yang x berfaedah ni*
semuanya ikut cita rasa liana . no copy hasil keja orang , maybe ada sikit la (mengaku pon)


DUNIA BLOGGING
hey you....for newbies mcm liana ni kita jgn lha dengki-dengki sebab blog dia lawa ke hape ke! or boikot blog dia sebab dia tiru 50% dari blog kita! choii...JADIK LA DIRI SENDIRI/JUST BE YOURSELF *take a not there* . jangan la tiru-tiru or curik hasil kerja orang dan yang paling penting hargai ape yang orang yg telah tolong anda! walaupun ada segelintir makhluk yang macam ni..tapi kita tak bole nak buat apa dah . mungkin dia dilahirkan dengan sifat itu or maybe kat rumah dia takde cermin kot?!