m e m o r y
about stuffs links home twitter


Samsung Galaxy Note Aku Nak Kau!!
Sunday, 5 February 2012 | 08:50 | 4 comments

Samsung Galaxy Note ? ape tuh? tak kenal? maka tak cinta la weii. nampak gambar kat atas tu? sebut je benda ni,liana terus jadi gila 5 minit. waaa, serius ,  liana  nak sangat² Samsung Galaxy Note ni. smartphone / telefon pintar ni memang digilai remaja² sekarang termasuk liana . best tau henset ni. ala² Galaxy Ace  jugak. tapi saiz je besar sikit. harga pun lebih mahal daripada Samsung Galaxy yang lain. huhu

kalau liana  ade duit, dah lama  liana  beli tau. sekarang yang jadi masalah tu duit la. mane la nak cari ni. huis! susah bebenor jadi student ni. kalau ade gaji bulanan best jugak kan?
hari tu  liana  ade tanya mak yg  liana  nak beli henset ni. tapi mak cakap TAK boleh. waaaaaaaa~ sedihh.
opss, lupe nak cakap. harga dia RM2299 kalau tak silap liana .
huh?? ptot la mak liana xnak beli

harga  RM2299 tu dh boleh beli laptop yg ketiga dh.tpi liana dh bosan dngn laptop² ni..     ofkos la Samsung Galaxy Note lebih cool ! lebih² lagi 2PM pulak duta Samsung! perghhhh! nak²!!! kempunan la  liana  kalau tak dapat henset ni. nanti mesti kua model lain pulak. mungkin Galaxy NoteBook pulak. haha. ape² pun, Samsung made in Korea

lagi pun, kalau yg gila Kdrama macam  liana  nih, mesti korg perasan yg kebanyakan artis dia pakai model Samsung kannn?  liana  tahu yang tu bukan henset peribadi diorg tapi just nak promote model Samsung diorg je kan? betol la tuh. kempunan²

nak tau lebih banyak pasal Galaxy Note? takut² ade yang bekenan kan, klik SINI