m e m o r y
about stuffs links home twitter


Kegilaan
Tuesday, 9 October 2012 | 06:18 | 0 comments

Day-dreamer-299094-475-315_large

hai wale-wale eh.... I'M BACK!! Miss Me?? Please say yes! :)
ok whateve . ari ni liana gila-gila skit sbb tertelan cecair pencuci tandas . ok just joking! ternyata kegilaan liana teserlah disitu . act liana x prepare nk update apa pon pada hari yang x brapa nk indah ni . so liana akan menaip kata-kata hikmah or whateve (ireallylovetosayit)

 blogger-emoticon.blogspot.com kita suka mendengar kata maaf tapi kita sukar sekali untuk melafazkannya
 blogger-emoticon.blogspot.com diam itu lebih mulia dari bersuara tanpa budi bahasa
 blogger-emoticon.blogspot.com kehidupan kita perlu berlakon untuk memenangi hati semua orang
 blogger-emoticon.blogspot.com perlu gelak tawa untuk mengisi kekosongan jiwa
 blogger-emoticon.blogspot.com hanya perlu keluarkan sedikit demi sedikit sahaja stiap kelebihan yg kita       miliki

renung - renungkan lah dan selamat memandu di jalan raya.... (masih dalam mood gilos)

liana dengan murah hatinya nak bagi freebies percuma kpada korang - korang yang sudi membazir masa di sini......
http://1.bp.blogspot.com/-Ib5yawztLOI/UHQi94HyvnI/AAAAAAAAA1w/-QQx_0-hjpA/s320/35342958.png

http://4.bp.blogspot.com/-9AxuGt-QnKs/UHQi_yF6-_I/AAAAAAAAA14/wg2adfM2Xak/s320/35499578.png
korang tahu tak benda apa tu...klau x tahu tanya kamus ek! tata (: