m e m o r y
about stuffs links home twitter


Cik Lyeen's Giveaway
Tuesday, 11 December 2012 | 23:00 | 12 comments


yo wasabi . .  
*gedebok kena pelempang kuasa 4 *
" woi kau pe hal ? "
" yg kau tu tak reti nak cakap elok elok ke ? "
" kalau tak kenape ? "
" agak agak kau pernah kena geletek sampai cirit keluar timun tak ? "
"okay okay , aku mintak maaf dan aku tak buat dah . "

hai hai . . *sambail lambai lambai tangan* actually dialog kat atas tu adalah dialog yg akan liana guna time shooting filem terbaru kat gaza nanti .  . ( abaikan )
so hari nih dengan muka berminyaknya liana nak join GA awesome nih !! * excited sambil melompat seperti gajah kepanasan*

nak tengok hadiah dia . . ??  nah 
Tudung Bawal Balqis/Roses
Syria Balqis/Roses
Shawl Half Moon Sakura
Shawl Tiara
Shawl Sophie
Tudung Chiffon
Tudung Bawal Pelangi
Tudung Bawal Checkers
Tudung Bawal Beads/Buttons
Tudung Bawal Printed
Syria Chiffon 
Pashmina
Inner

okay serius liana tak boleh nak bayangkan benda benda tuh . . . rasa macam nak je semua tuh ! kalau ada orang pijat pijat liana dengan kasut paku liana dah paham kenape .  serius liana nak sangat menang even dapat hadiah kecil . auuuuwwww . . . . jaga jaga liana dah bertukar menjadi mawas yang kelaparan sabun nih .  

 tag 
you | you | you | you | you | you | you | you | you | you | you | you | you
sila ketuk skrin anda kalau nak join GA nih / sila klik banner kalau terniat nak join GA nih